Allt om Indien på ett och samma ställe!

Fabian Mossberg

Fabian Mossberg

Jag som driver Indien.se heter Fabian Mossberg. Jag reste till Indien första gången i december 1988 tillsammans med min mor. Sedan dess har det blivit 25 resor till Indien och dom senaste åren har jag spenderat stor del av min tid i Indien.

Till vardags driver jag en Webbyrå i Stockholm men min stora passion i livet är Indien.

Att bygga portalen Indien.se har varit en stor dröm för mig i många år, målet är att skapa en mötesplats för oss som är intresserade av Indien, men inte bara med fokus på att åka på semester. Jag har saknat information om hur man etablerar företag i Indien, vilka möjligheter som finns om man vill göra afffärer med Indiska företag och hur det indiska tågsystemet faktiskt fungerar.

På Indien.se kommer jag tillsammans med redaktionen att bygga den absolut bästa kunskapsbanken om Indien på Svenska. Mina resor till Indien dom senaste 24 åren har gjort att jag faktiskt känner mig mer hemma i Bombay än i Göteborg där jag är född.

Jag driver även reseforumet Asien.se, om du har några frågor eller funderingar på att resa i Indien så är du välkommen att skriva några rader där!

MVH,
Fabian Mossberg