Allt om Indien på ett och samma ställe!
*/ ?>

Hotell i Indien

Det finns tusentals hotell i Indien, dom flesta är inte bokningsbara online utan kan bara bokas via telefon eller dropin. Dom flesta lite finare hotell är bokningsbara online genom egna hemsidor eller genom större bokningsportaler.

När du checkar in på ett hotell i Indien behöver du nästan alltid visa pass och visum, uppgifterna förs in i en loggbok.

På budgethotellen kan du inte vara säker på att det ingår rena lakan och handdukar utan att du ber om det. På finare hotell fungerar det precis som hemma i Sverige.

Priserna per natt på hotell i indien kan röra sig mellan ca 15 kronor och 100 000 kronor, det finns altså en enorm variation. Man kan bo väldigt bra från ett par hundralappar per natt.

Hotell i Bombay

Taj Mahal Palace & Tower är ett av dom finaste hotellen i Bombay. Det ligger i Colaba, precis brevid Gateway of India. Priserna börjar på ca 12 000 rupies per natt för dom minsta rummen.

Bentleys Hotel är ett betydligt billigare hotell än ovanstående, men det ligger i samma område och har mycket fina rum i en vacker gammal byggnad. Priserna börjar på ca 1500 rupies per natt.

Hotel Volga är ett budgethotell i Colaba, här kostar rummen från 600 rupies för ett enkelrum. Det är fräscht och fint men inte mycket mer. Perfekt om man backpackar och vill leva billigt!

Hotell i Indien

Hotell i Goa

På alla stränder i Goa finns det ett enormt utbud av hotell, allt från enkla coco-huts på stranden och budgethotell till femstjärniga resorts.