Allt om Indien på ett och samma ställe!

Indien resor

Det finns flera svenska arrangörer av indien resor där du kan köpa paketresor med förbeställda hotell, tåg etc. Man kan även åka med någon av alla dom flygbolag som flyger från Sverige till Indien och själv ta sig runt. Det är lätt att hitta hotell på plats i Indien, dom allra flesta går inte att boka via Internet.

Att resa inom Indien är både spännande och billigt. Tågnätet är väl utbyggt och man kan för en låg kostnad ta sig väldigt långt. Har man bråttom kan man lätt resa med flyg, i Indien finns flera lågprisbolag som slåss om resenärerna.

Populära resmål i Indien är bland annat Goa och Kerala, till Goa kan man flyga charter från både Stockholm och Göteborg. I dagsläget är det bara Apollo som erbjuder charterflyg. Reguljärt kan man flyga till Bombay, New Delhi, Bangalore och Kolkata.

Tänk på att du måste ha ett visum för att få resa in i Indien!

Till Indien från Sverige

Indien resor

Indien resor med svensk arrangör

Några av de större arrangörerna för resor till Indien är:

Indien resor på egen hand

Några av de flygbolag som flyger till Indien är

Det finns flera sökmotorer för att hitta dom billigaste biljetterna, några av dessa är:

Resor inom Indien

Om du skall resa runt på egen hand inom Indien så finns det flera alternativ. Inrikesflyg är ofta billigt och smidigt och går mellan dom flesta stora städer i Indien. Tåg är ett utmärkt sätt att resa i Indien. Åker man dessutom natt-tåg så slipper man förlora massa tid på flygplatsen och kan därmed vinna tid även om tåget tar längre tid än flyget. När tågen är fullbokade kan man ofta åka buss, det finns gott om researrangörer i Indien som kör buss och det är ett relativt billigt sätt att ta sig runt.

Några sajter för att hitta resor inom Indien på är: